Tuinonderhoud

Van zodra het eerste lentezonnetje door de wolken komt piepen, kriebelt het om buiten te gaan. De tuin in! Maar die lange, donkere en soms barkoude winter heeft je tuin veranderd. En niet in positieve zin.

Is het ontluikende onkruid een doorn in je oog? Ben je die verdroogde planten beu? Wil je elke dag genieten van je tuin maar ontbreekt het je aan tijd of zin om je tuin zelf te onderhouden? Dan schakel je best de hulp in van een professional.

T’Jampens helpt je met…

bomen en hagen snoeien

Reken op ons om je bomen en hagen op de perfecte snoeiwijze en op het perfecte moment te snoeien.  We houden je tuin in topvorm!

bomen en struiken aanplanten

Planten brengen kleur in je tuin. Wij helpen je met aanplanting van de beste soort op de juiste plaats, op het ideale moment.

onkruid wieden

Wij krijgen het onkruid in je tuin onder controle en geven je tips om dat onkruid een halt toe te roepen in je tuin.

onderhoud van terras en oprit

Je terras, tuinpaden en oprit krijgen elke dag te maken met weer en wind. Wij maken ze schoon met de geschikte schoonmaakmiddelen, controleren en vullen voegen, en verwijderen mos, kalk en vlekken.

gazononderhoud

We zorgen voor een perfect gazon dat op tijd wordt bemest, geverticuteerd en gemaaid. Zo geniet jij van mooie grasperken zonder dorre of kale plekken, mos of onkruid.

Hoeveel kost tuinonderhoud?

De prijs van tuinonderhoud hangt af van hoe groot je tuin is, hoe die is ingericht, hoeveel onderhoud de tuin vraagt en welke werkzaamheden nodig zijn. Wij maken steeds een realistische offerte op zodat je van bij het begin weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Een gemakkelijk onderhoud van je tuin, begint met een goed tuinontwerp en professionele tuinaanleg.

Regelmatig onderhoud, dagelijks genieten

Als je hebt geïnvesteerd in de tuin van je dromen, wil je er dag na dag van genieten. Een goed onderhoud van je tuin houdt je planten, gazon, terras enz. in vorm en geeft je tuin een verzorgde uitstraling. Het houdt je planten, bomen en struiken ook gezond en stimuleert hun groei.

Voor sommige tuinklusjes is vakkennis vereist. Denk bijvoorbeeld aan groot snoeiwerk. Voor zulke taken schakel je best een professionele tuinman in, zoals T’Jampens. Wij beschikken over het juiste materiaal en gereedschap, en weten welke klussen op welk moment moeten gebeuren. Zo blijft jouw tuin dag na dag gezond en mooi.