Kristof T’Jampens

Ik kan niet stilzitten en hou van een goed tempo. “Het moet vooruit gaan” zou je mijn motto kunnen noemen. Maar zonder in te boeten op kwaliteit. Ik wil dat mijn klanten tevreden zijn over mijn werk. Dat ze hun tuin met trots aan hun familie en vrienden tonen.

Daarom is kwaliteit de rode draad bij T’Jampens. Een goede planning, een perfecte voorbereiding, de beste planten, bomen en bloemen, en materiaal dat dat allemaal ondersteunt. Ook in de communicatie met mijn klanten streef ik naar kwaliteit. Van bij het begin wil ik duidelijkheid scheppen in wat mogelijk is en wat niet, aan welke prijs en binnen welke tijdsspanne.

Het is mijn missie om jouw droomtuin aan te leggen en te onderhouden.

Zodat je elke dag geniet van gezellig samenzijn in je favoriete stukje groen.

Opgegroeid tussen de bloemen

Mijn eerste herinneringen zijn versierd met bloemen. Mijn ouders hebben namelijk een bloemenkwekerij. Als kind was dat het ideale decor om te ravotten. Terugkijkend naar die momenten was het daar waar ik mijn voorliefde voor bloemen, planten, bomen en tuinen. Ik leerde wat planten nodig hebben om te groeien en gezond te blijven, en in welke omstandigheden ze het meest floreren.

Ik vond het fantastisch om mijn ouders te helpen met de bloemen. Ik leerde al snel met schop en spade, en later ook gemotoriseerde werktuigen te gebruiken. De bodem bewerken, aanplanten en de grond verzorgen werden mijn dagelijkse bezigheden.

Eerlijke kwaliteit aan een betaalbare prijs

Enkele klanten aan het woord…

“Geweldige stielman. Correct en houdt zich aan z’n woord. Eerlijke prijzen.”

Serge

“We zijn zeer tevreden dat je dit nog vlug hebt kunnen uitvoeren voor ons. Onze voortuin ziet er al heel wat anders uit nu dank zij jouw kwalitatief werk.”

Magda

Heel mooi en snel gedaan! Je hebt er een gelukkige klant bij.”

Jean-Marc

“We zijn supercontent van je werk!”

Serge en Saskia

“Na onze verhuis, willen we jou zeker vragen om onze tuin daar ook regelmatig te blijven onderhouden. We zijn erg tevreden.”

K.

“Fantastisch werk geleverd! Een echte aanrader!”

Sumer
Kristof Tjampens